Om klubhuset

Hyggelige og maritime omgivelser for dig og dine gæster

Vores hyggelige og velbeliggende klubhuse med panorama udsigt over Fredericia lystbådehavn, er åbent for alle medlemmer af Fredericia Fritidssejlere. Havnekortet giver, når det er aktiveret på havnekontoret, adgang til klubhuset. 

Klubhusene danner rammer om mange af klubbens aktiviteter og arrangementer og udlejes også til klubbens medlemmer til private fester og øvrige arrangementer m.m. Når et klubhus er udlejet, er der naturligvis ikke adgang for klubbens medlemmer. Du kan se i udlejningskalenderen, hvornår det er tilfældet.

Klubhusene er veludstyret med borde og stole til 48 - 60 personer , eller dobbelt op hvis man lejer begge lokaler, der kan slås sammen. Der er toilet, køkken med køleskab, fryser, kaffemaskine, komfur, ovn alt i service til en pæn opdækning, anlæg til musikafspilning, og hyggekrog med bord og lænestole. 

Der er automat med øl og vand til fornuftige priser. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i klubhuset, undtagen når man har lejet det til et privat arrangement.

Brugerne er selv ansvarlige for orden og oprydning efter brug af klubhuset i dagligdagen, det gælder også køkken og toilet.

Der er naturligvis rygeforbud i klubhusene og der må ikke medbringes husdyr.

Er du interesseret i at leje et eller to klubhuse til dit næste arrangement, fødselsdagsfest, konfirmation eller lignende, er du velkommen til at tjekke udlejningskalenderen og indsende en ansøgning om leje af klubhuset.

Lokalerne er videoovervåget, men der er ingen der ser optagelserne medmindre der er behov for at efterforske ulovligheder.

 

 Læs mere om udlejning af klubhuset


Aktivitets - Kalender

maj   2024
M T O T F L S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt: Bestyrellse og udvalg

Vi vælger den bedste historie og giver en god flaske til vinderen. De bedste historier kommer her på hjemmesiden.