Sejlerhistorier

Læs om dine klubkammeraters oplevelser

Dagbog om Kanalturen

I perioden den 2. maj til den 20. juni 2010

Søndag den 2/5

Så oprandt dagen endelig hvor vi skal afsted på den tur som vi gennem hele vinteren har siddet og planlagt og glædet os til. Besætningen på Feline er Janne og Aksel og på Sophie er det Rita og Poul Erik. Vores mål er at sejle ned gennem henholdsvis Elbe-Lübeck-Kanalen, via Elbe-Seitekanalen, Mittelandskanalen og Havel-Kanalen til Berlin, og når vi er blevet mæt af storbyens jag, videre ad Die Spree ud til Oder og op til Rügen, hvor vi vil tilbringe en del af sensommeren. Vi har store forventninger til turen, og vi glæder os alle fire til den. 

Et glædeligt gensyn med kanalerne omkring Mecklenburg Vorpommern i sommeren 2013.

Feline og Sophie har igen været på kanaltur, og Aksel har skrevet dagbog og endnu engang givet os lov til ”at være med”.

 

Feline på åbent vand Besætningen på Feline venter ved slusen

 

Søndag den 5. maj 2013

Vi stod ud af Fredericia Lystbådehavn omkring middagstid, både m/s Sophie og m/s Feline. Solen var begyndt at titte frem, og vinden var blot 4 - 5 sm fra sydvest. Da vi rundede Brandsø, var det høj solskin og rigtig pænt varmere i styrehuset. Vinden havde lagt sig til omkring 3 sm, en flot tur og en god start på vores første togt.

At runde Årø fyr i 2 sm er da bare helt okay, det er ikke så ofte det sker, og at krydse Genner Bugt i næsten havblik er da også ”vild luksus”.

Vi syntes alle, at vinteren har været meget lang, og vi håber nu bare på, at solen og varmen må ”bide sig fast”, så vi får en god oplevelse ud af det. Vi ankom til Sønderborg ved 19 tiden om aftenen.

Seneste nyheder

Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt: Bestyrellse og udvalg

Vi vælger den bedste historie og giver en god flaske til vinderen. De bedste historier kommer her på hjemmesiden.