Nyheder

Hold dig orienteret om hvad, der foregår i klubben

 En ny sæson starter og samfundet åbner igen. 

Endelig, efter et helt år hvor klubben stort set har ligget brak og alle aktiviteter har været sat på pause er der nu lys forude. Den seneste genåbningsplan betyder at vi langsomt kan starte vores aktiviteter igen, og vi følger de givne retningslinjer. 

 

Paradisbroen

Paradisbroen lægges ud først kommende weekend.

 

 Orienteringsmøde for nye medlemmer.

Afholdes i klubhuset torsdag den 27.05.2021 kl. 19.30, der udsendes separat invitation.

 

Standerhejsning.

Afholdes torsdag den 03.06.2021 kl. 18.00.

 

 Generalforsamling.

Afholdes mandag den 14.06.2021 kl. 19.30.

 

 Dette er blot en hurtig orientering, der kommer mere information efterhånden som vi får planlagt aktiviteterne. Der bliver tilmelding på hjemmesiden som vi plejer, så vi kan administrere indkøb og forplejning, hvor det er aktuelt.

 

Medlemshvervning.

Starten på sæsonen 2021 har desværre ikke været den bedste oplevelse, det har været kold april at klargøre båden i, men os der er blevet færdige og har sat en nyvasket og ny poleret båd på vandet, har måtte konstatere at aktørerne på kommunens havn ikke har fået mere respekt for omgivelserne end de foregående år. Vi startede med en ordentlig gang svineri af kornstøv fra lastning af et skib i indeværende uge. Jeg har haft møde med miljømyndighederne og ADP på havnen, men jeg har ingen tiltro til at vi umiddelbart kommer videre den vej.

Nu har vi lagt et borgmesterregime bag os, så nu må vi prøve om der blæser nye vinde på kommunen, det er trods alt deres havn der sviner, det er deres lystbådehavn vi betaler for at ligge i og det er deres miljøtilsyn der skal sørge for at virksomhederne ikke er til gene for miljøet og omgivelserne.

Der er kommunalvalg i slutningen af året, og vi er trods alt mere end 700 – 1000 stemmer på havnen, så det har en betydning, men det kræver at vi står sammen og bakker op om fællesskabet, så spørg din nabo om han er medlem af Fredericia Fritidssejlere og opfordre ham til at melde sig ind, hvis det ikke er tilfældet. Vi kommer til at tilbyde resten af 2021 til ½ pris for nye medlemmer.

Vi har en række tiltag vi vil tage i anvendelse, men dem vender vi tilbage til når det bliver aktuelt.

 

Klargøring af klublokale

Nu hvor der åbnes for større forsamlinger kommer der forhåbentlig gang i udlejningen af vores lokaler igen, men de trænger til en ordentlig rengøring efter nedlukningen, ligesom vi skal have gennemgået service så vi kan være bekendt at leje ud. Jeg har spurgt før uden reaktion, men vi er så mange der har glæde af lokalerne til dagligt så der må da være nogen der kan afse et par timer til at give en hånd med denne opgave. Giv en tilbagemelding på denne mail hvis du/I vil give en hånd.

 

 

 


Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt: Bestyrellse og udvalg

Vi vælger den bedste historie og giver en god flaske til vinderen. De bedste historier kommer her på hjemmesiden.