Nyheder

Hold dig orienteret om hvad, der foregår i klubben

Kære Fritidssejler og alle jer andre

Julen nærmer sig hastigt, og året er ved at rinde ud. Jeg brugte standernedhalingen til at se bagud og gøre status over sæsonen, så jeg vil blot klamre mig til håbet om at 2022 blev året, hvor vores samarbejde med ADP fandt en ny, positiv og konstruktiv form, hvilket meget tyder på.

Vi har netop afholdt en rigtig god og velbesøgt julefrokost, der var faktisk mere end 80 deltagere, så arrangørerne havde mere end travlt. Nu er der kun vores nytårskur tilbage inden året rinder ud, den afholdes fredag den 30. december kl. 17.00, nærmere beskrivelse og tilmelding her.

Når vi mødes til nytårskuren, er lyset på vej tilbage, og vi kan se frem til et nyt år og hen imod en ny sæson med masser af gode og positive oplevelser.

I 1. kvartal af 2023 regner vi med at der ud over den årlige generalforsamling, bliver plads til en velkomst aften for nye medlemmer og en aften med temaet, lokale regler for sejlads i Lillebælt, så vi kan opføre os pænt, og undgå de helt urimelige bøder som man opererer med. Mere om det senere.

Med tak for året der er gået, en stor tak til bestyrelsen, udvalg, og alle der har bidraget til vores fælles fornøjelse og oplevelser, vil jeg gerne ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

Pas godt på hinanden.

 

Med venlig hilsen

Lars

 

PS

Har du husket at opdatere din medlemsprofil med bådpladsnummer, det er alt afgørende at det er gjort inden 1. januar, hvis du vil have 1000 kr.’s medlemsrabat på pladslejen for 2023.

Gå ind her, og brug din mailadresse og kodeord, kommer du ikke ind, brug ”glemt kodeord” og tjek din uønsket post, hvis du ikke får svar.

Kikser alt andet, ringer du til mig 23290770.


Seneste nyheder

Mest læste artikler

Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt: Bestyrellse og udvalg

Vi vælger den bedste historie og giver en god flaske til vinderen. De bedste historier kommer her på hjemmesiden.