Nyheder

Hold dig orienteret om hvad, der foregår i klubben
Rabat på bådplads

Har du bådplads i Marina Fredericia, så har du netop modtaget det nye takstblad fra havnekontoret. Du har måske allerede konstateret at der er væsentlig forskel på næste års pladsleje, afhængig af om du er medlem af enten Fredericia Fritidssejlere / Fredericia Sejlklub eller ikke har et klubmedlemskab.

Klubberne har forhandlet sig frem til en pæn rabat på pladslejen, hvis man er medlem af en af klubberne. Det eneste det kræver af dig, er at dit klub medlemskartotek er opdateret med oplysning om dit aktuelle pladsnummer i marinaen.

Det er helt afgørende for at opnå rabatten, idet vi forsyner havnekontoret med pladsnummer på de medlemmer der er berettiget til rabatten - ingen pladsnummer fra os, ingen rabat.

Er du allerede medlem af Fredericia Fritidssejlere kommer du ind her: Se eller redigere stamdata for dit medlemskab.

Er dit medlemskartotek opdateret, får du automatisk den rigtige faktura fra havnekontoret, når den tid kommer.

Er du ikke medlem kan du tilmelde dig her: Ansøg om medlemskab i klubben, eller via menupunktet "Klubben -> Vedr. medlemskab".

Er der tvivl om noget, eller har du problemer med opdateringen, så er du velkommen til at kontakte mig, Lars Fardrup Nielsen.

 

Der afholdes ordinær generalforsamling den 15. marts 2022 kl. 19.30 i klubhuset.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Der henvises i øvrigt til udsendte e-mail med  indkaldelse og årsregnskab.

 

Julehilsen 2021

Kære Lars Fardrup

Julen nærmer sig hastigt og det samme gør Corona smitten, så julen 2021 bliver desværre nok også præget af restriktioner og begrænsninger lige som sidste år.

Årets nytårskur lider samme skæbne som julefrokosten, det giver ikke nogen mening at gennemføre den under de nuværende omstændigheder, så den er hermed aflyst.

Til gængæld vender lyset snart, og vi går mod lysere tider. Vi er ved at ansætte en ny havnefoged til lystbådehavnen, og har startet på en ny og forhåbentlig mere konstruktiv samarbejdsform med ADP.

Nu håber vi inderligt, at der kommer styr på smitten, så vi kan få et nogenlunde normalt 2022, med en masse gode oplevelser.

Med et tak for året der er gået vil vi ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

Pas godt på jer selv og hinanden.

 

Med venlig hilsen

Fredericia Fritidssejlere

Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt: Bestyrellse og udvalg

Vi vælger den bedste historie og giver en god flaske til vinderen. De bedste historier kommer her på hjemmesiden.