Det er her vi mødes og sammen skaber vi en hyggelig atmosfære

General information om Fredericia Fritidssejlere

Priser for medlemskab af Fredericia Fritidssejlere finder du under menupunktet KLUBBEN -> KONTINGENT PRISER

Hvis du har spørgsmål vedrørende medlemskab i Fredericia Fritidssejlere, er du altid velkommen til at kontakte klubbens kasserer på telefon eller mail, se kontaktinformation under menupunktet "Kontakt os".

Bådplads i Fredericia Lystbådehavn

Fredericia Lystbådehavn drives af ADP A/S.

Du kan finde information om priser m.m. på deres hjemmeside: Fredericia Lystbådehavn

Tilmelding i Fredericia Fritidssejlere

Du kan du enten udskrive ansøgningsformularen og sende den med post eller mail til den angivne adresse:

Åbn og udskriv ansøgningsformular

eller du kan udfylde online formularen: Ansøg om medlemskab, felter med en stjerne skal udfyldes.

Du vil herefter modtage en bekræftelse af din ansøgning om medlemskab i Fredericia Fritidssejlere, samt et indbetalingskort for kontingent.

Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt: Bestyrellse og udvalg

Vi vælger den bedste historie og giver en god flaske til vinderen. De bedste historier kommer her på hjemmesiden.